Thursday, April 24, 2014

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp ray ban clubmaster elma

Iedereen juichte commando kamer. Dit was een kleine drie tweede treffer elkaar. Als gevolg van een groot aantal high - speed bullet impact een adsorptie fenomeen veroorzaken. Zo groot statuur oudsten in de lucht maaltijd,ray ban wayfarer, dan Kaka direct channeling het verleden, maar ook om de tijd om een ​​kleine twee energie Jianpi beneden tillen grijpen. Binnen een miljoenste van een seconde in deze grote lichaam van ouderlingen plotseling barstte in schommelingen. Vervolgens werd een grote Presbyterian direct uit de regio, sprong naar de kant. Goede verzekering, al was het maar voor een tijdje en dan stak de volgende aanval zou continue zijn geweest, als je wilt om uit moeilijke.

Grote Presbyterian wenkbrauwen al kloppend,ray ban zonnebrillen, dan knippert weer gestalte, naar de kant te vermijden. Xiao Yu rijden mech plotseling verscheen in de grote oudsten achter, gevolgd lichtmetalen zwaard brulde naar grote lichaam van ouderlingen splitsen om te gaan. Deze data is alle informatie met de werkwijze mech, zijn taal is een universele taal, Xiao Yu voortdurend interpreteren van informatie via mentale kracht, na ongeveer een half uur, eindelijk begrepen de inhoud van het onderdeel. ( :) Www. Intellectuele hersenen, kan dit mech worden gesimuleerd in het spel ?

Maar dit wil niet zeggen ray ban aviator mech zal willen doen hoe dat te doen, dit is niet het zelfde met het spel, maar de mentale kracht die nodig is om verbinding te ray ban aviator mech controlesysteem. Het proces operatie is, ray ban aviator een commando met spirituele kracht, spirituele kracht ray ban clubmaster en vervolgens naar het besturingssysteem, het besturingssysteem om heruitzending mech bereiken gecommuniceerd. Periode zullen er meerdere twee-weg uitwisseling van gegevens met de bevestiging zijn. Bijvoorbeeld, laten mech tilde zijn linkervoet ray ban aviator ray ban aviator uit een opdracht en brengen de geestelijke kracht om het besturingssysteem, het systeem analyseert ray ban aviator geestelijke macht, fuzzy berekeningen.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment