Thursday, April 17, 2014

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp ray ban uk hjuf

Gewoon luisteren naar de 'klik ' geluid, de man gooide zijn weer uit. Sergeant had niet gedacht dat Shen Bin zei hands-on handen, op de droge vaststelling van zijn eigen volk, broers, op elkaar, doden ray ban ~ ! Sergeant brulde, pakte een ijzeren staaf geslagen naar beneden. Shen Bin lichaam niet pauzeren, vooruitspoelen HE Lin met spoed naar de voorste voet man, een boks haakje aan de andere kant van de kaak. Hoewel deze jongens Wutaisancu, actie is erg onhandig, is een beroep op een pure kracht om te concurreren met elkaar. Beoefend bodybuilding mensen weten dat als de stroom bereikt een bepaalde absolute zelf weerstand vermogen is zeer krachtig.

Op de explosieve kracht van deze arme mensen metverschillende kwaliteiten,ray ban zonnebril, op vaardigheden, maar kan niet zwijgen. Shen Bin, het lichaam is zeer krachtig explosief, zo niet door vaardigheid winnen Shen Bin, is het bijna onmogelijk. Shen Bin mannelijke Occult Bloed creëerde een speciaal orgaan, flash beurt manoeuvres gemakkelijk ontsnappen aan de roes over de ijzeren, de voet van een boks Ho Lin Han. Die vent is niet voor te bereiden een, plotseling hit op de kin, een mond vol tanden 'zwarte' wordt verbrijzeld, de mensen hebben als een berg crashen op het gemalen vlees te staan ​​. Shen Bin voeten een haak, een stuk naar de rand van de dansvloer sweep Helin.

Sergeant,ray ban wayfarer, die geconfronteerd bang Shen Bin, brullen luid gehaast verleden. Ijzeren staaf hit knalt terug kwestie, zo licht en Guo Yi Zhou boven en ging ray ban uk naar de hartslag. Na minder dan twee minuten, wordt de zaal alleen vuisten bloed Shen Bin nog steeds staan ​​. Hij Lin 's jongere broer, die Hula rende, met uitzicht op de sergeant, die een felle ram maaltijd. Hij Lin die de dolk kwam over de menigte uit elkaar tanden, tegenover de sergeant enkel ' bashing ' bang stab naar beneden. Hij Lin pols van een bocht, sergeant hamstring ' popping ' geluid was Tiaoduan.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment